NAKA zadržala pri razii proti takáčovcom aj slovenského olympionika!

NETKY.SK • 1 Február 2017, 08:29 • 2 min
NAKA zadržala pri razii proti takáčovcom aj slovenského olympionika!

BRATISLAVA – Národná kriminálna agentúra (NAKA) vykonala cez víkend veľkú raziu proti členom mafiánskej skupiny takáčovcom. Vo väzbe skončilo trinásť ľudí a obvinili až 21 ľudí.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Plus 1 deň je jedným zo zadržaných je aj slovenský olympionik Milan Jagnešák, ktorý Slovensko reprezentoval v disciplíne boby na štyroch olympijských hrách. Okrem toho minulý rok v novembri kandidoval na šéfa Slovenského olympijského výboru.

 

„Slovenský olympijský výbor s ľútosťou zobral na vedomie informáciu, že viacnásobný slovenský olympionik v bobovom športe Milan Jagnešák bol zadržaný Národnou kriminálnou agentúrou,“ napísal SOV v stanovisku k zatknutiu Jagnešáka.

 

Bývalý olympionik mal v minulosti súkromnú bezpečnostnú službu a práve cez ňu sa mohol dostať k podsvetiu.

 

Zadržali aj policajného funkcionára NAKA

Pri víkendovej razii zatkli aj policajného funkcionára Branislava Bakoša s prezývkou Baki. Informovala o tom novinárka Júlia Mikolášiková na svojom blogu. Okrem neho zadržali aj dvoch bývalých policajtov.

 

Boss sa prihlásil na polícii sám

Podľa informácií, ktoré získala Mikolášiková od svojho zdroja blízkeho polícii, celkovo obvinili až 21 ľudí.  Obvinení sú zo založenia zločineckej skupiny, vydierania aj ďalších trestných činov.

 

img

 

Vyšetrovateľ obvinili aj bossa skupiny Ľubomíra Kudličku, prezývaného Kudla, či Rabín. Polícii sa ho zadržať nepodarilo, ale polícia mu nechala odkaz. "Keď Kudlička dostal odkaz, išiel sa prihlásiť na Národnú kriminálnu agentúru," napísala Mikolášiková.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies