NAKA zadržala osobu prepojenú s piťovcami v bratislavskom Lamači

NETKY.SK • 27 September 2016, 16:21 • 2 min
NAKA zadržala osobu prepojenú s piťovcami v bratislavskom Lamači

BRATISLAVA – Policajti z Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) uskutočnili dnes akciu v bratislavskom Lamači. Mali počas nej zadržať Mareka O., ktorý podnikal s odsúdeným šéfom skupiny piťovcov Jurajom Ondrejčákom. O zadržaní Mareka O.

slovakia

left justify in out

„Môžeme potvrdiť, že Národná kriminálna agentúra dnes v Lamači zadržala jednu osobu v súvislosti s podozrením z násilnej trestnej činnosti a vyšetrovateľ spracoval podnet na jej väzbu,“ povedal pre TASR hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

 

Juraj Ondrejčák a Marek O. spolu figurujú v spoločnosti Baresto, s.r.o., so sídlom na Studenohorskej ulici v Lamači. Firma je od júna tohto roka v konkurze.

 

Ondrejčák si momentálne odpykáva trest 16 rokov väzenia za riadenie zločineckej skupiny, nedovolené ozbrojovanie a poškodzovanie cudzej veci. Piťovci sa podľa názoru súdu venovali obchodom s drogami a vyberaniu výpalného.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies