NAKA obvinila osem osôb z drogovej trestnej činnosti

NETKY.SK • 31 Január 2017, 16:34 • 2 min
NAKA obvinila osem osôb z drogovej trestnej činnosti

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) obvinil osem osôb z drogovej trestnej činnosti. Ich stíhanie je výsledok protidrogovej akcie, ktorá sa uskutočnila v sobotu 29. januára v Beluši, Turčianskych Tepliciach, Dubnici nad Váhom, Košeci a Trnave.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, na akcii sa zúčastnilo približne 100 policajtov a počas 14 domových prehliadok a prehliadok iných priestorov, pozemkov a vozidiel zaistili drogy, ktoré už skúmajú kriminalistickí experti. Podľa predbežného posudku ide o kokaín, pervitín a marihuanu.


S drogami podľa polície obchodovali najmä v okolí bydlísk obvinených v Trnavskom, Trenčianskom a Žilinskom kraji. Nákup drog zabezpečoval organizátor skupiny Patrik P. (33). Sám alebo cez Patrika S.(21) ich posúval ďalším členom skupiny Jakubovi R. (20), Pavlovi K.(35), Ľubomírovi P.(38), Dušanovi P.(34), Ľubošovi K.(48), Milanovi Š.(40), ktorí ich podľa polície dávkovali a balili a následne predávali konečným spotrebiteľom.
Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies