NAKA na Miestnom úrade v Ružinove zadržala zamestnanca stavebného úradu, je podozrivý z korupcie

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 13:48 • 2 min
NAKA na Miestnom úrade v Ružinove zadržala zamestnanca stavebného úradu, je podozrivý z korupcie

BRATISLAVA – Vyšetrovatelia Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Prezídia Policajného zboru dnes zadržali priamo na Miestnom úrade v bratislavskom Ružinove zamestnanca stavebného úradu, a to pre podozrenie z korupcie.

slovakia

left justify in out

Na krátkom brífingu o tom informoval ružinovský starosta Dušan Pekár. Starosta mal podozrenie, že dochádza k manipulácii spisov a k úplatkom na stavebnom úrade.

 

"Konal som a dnes je tu výsledok," skonštatoval Pekár. Ako tvrdí, nie je možné, aby Ružinovčania za služby museli dávať úplatky, a takisto, aby ich zamestnanci miestneho úradu požadovali a konali mimo zákon. Bližšie informácie v záujme prebiehajúceho vyšetrovania starosta odmietol poskytnúť.

 

 

Prezídium Policajného zboru zásah NAKA na Miestnom úrade v Ružinove pre TASR potvrdilo s tým, že zadržaný zamestnanec stavebného úradu je podozrivý zo spáchania zločinu prijímania úplatku.

"Vzhľadom na prebiehajúce zaisťovacie a procesné úkony v tomto štádiu trestného konania nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uviedol Martin Wäldl z oddelenia komunikácie a prevencie Kancelárie prezidenta Policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies