Najzvláštnejšia autobusová zastávka na svete, ktorá blokuje vstup do rodinného domu

NETKY.SK • 3 Apríl 2021, 14:15 • 2 min
Najzvláštnejšia autobusová zastávka na svete, ktorá blokuje vstup do rodinného domu

Na na hlavnej ulici v Stapenhill v Staffordshire je unikátny dom, alebo unikátna autobusová zastávka?

slovakia

left justify in out

Kuriózny dom v Staffordshire sa môže pochváliť „vynikajúcim dopravným spojením“ , pretože cestu k vchodovým dverám mu blokuje autobusová zastávka. Uprostred vchodu do "radového" rodinného domu stojí  takmer 3 ,5 metra vysoká značka autobusovej zastávky s cestovným poriadkom. 

 

img

 

Na túto zastávku jazdí doprava každý deň od 7:00 do 18:00. Potenciálni kupujúci sa obávajú, že toto „vynikajúce dopravné spojenie“ by domu mohlo spôsobiť značné problémy. Skúste si predstaviť, že tesne pri vašom vchode do domu budú čakať desiatky cudzích ľudí na autobus, zrejme by to obťažovalo každého.

 

img

 

Autobusová spoločnosť Midland Classic odôvodnila zvláštne umiestnenie zastávky tak, že bola na cestu umiestnená ešte pred stavbou nových domov. Rada grófstva Staffordshire potvrdila, že so staviteľom nehnuteľnosti sa dohodli, že  „čo najskôr premiestni autobusovú zastávku“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies