Najvyššia slovenská hokejová súťaž zmení v novej sezóne názov i logo

NETKY.SK • 3 September 2015, 15:20 • 2 min
Najvyššia slovenská hokejová súťaž zmení v novej sezóne názov i logo

BRATISLAVA - Najvyššia slovenská hokejová súťaž vstúpi do sezóny 2015/2016 s novým názvom i novým logom. Ročník, ktorý sa začne vo štvrtok 10. septembra úvodným zápasom medzi Nitrou a Banskou Bystricou, odštartuje pod názvom Tipsport Liga.

slovakia

left justify in out

"Začiatok sezóny Tipsport Ligy musí byť úzko spojený aj s novou identitou, ktorá sa okrem nového názvu prenáša aj do nového loga, claimu či samotného brandingu hokejových dresov a štadiónov. Verím, že to bude pre všetkých hokejových fanúšikov pozitívna zmena, ktorou odštartujeme 'nový začiatok' našej Ligy," uviedol v tlačovej správe zaslanej TASR nový riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner.

 

Nové logo zachováva niektoré prvky pôvodného loga, napríklad siluetu hokejistu, ale prepracovanou grafikou nadobúda logo moderný a dynamický charakter. Samotný erb je preneseným významom národnej hokejovej ligy, akou je Tipsport Liga.

 

Tipsport Liga bude sprevádzaná aj novým claimom "Hej, ideme na hokej". "Cieľom je motivovať hokejových fanúšikov, aby spoločne zaplnili štadióny a opäť ukázali veľkého športového ducha a zápal pre slovenský hokej," píše sa v tlačovej správe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies