Najvyšší súd rozhodol: Modelka Mária, obvinená z vraždy britského milionára, zostáva vo väzbe!

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 15:23 • 2 min
Najvyšší súd rozhodol: Modelka Mária, obvinená z vraždy britského milionára, zostáva vo väzbe!

BRATISLAVA – Najvyšší súd Slovenskej republiky (NS SR) dnes na svojom neverejnom zasadnutí zamietol sťažnosť Slovenky Márie Kukučovej, ktorá je podozrivá z vraždy britského podnikateľa v Španielsku Andrewa Busha, voči vzatiu do predbežnej väzby.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala kancelária predsedu NS SR. Mária Kukučová je od štvrtka (10.4.) v predbežnej väzbe, do ktorej ju vzal Krajský súd v Trenčíne (KS). Slovenka sa podľa vlastného vyjadrenia na územie SR dostavila z dôvodu obavy o svoj život a zdravie. To súvisí s pozadím a kontaktmi osoby jej bývalého priateľa Andrewa Busha tak v Španielskom kráľovstve, ako aj vo Veľkej Británii.

 

"Do rúk slovenskej polície som sa vydala v domnienke, že mi moja krajina poskytne ochranu a bez dostatočných dôkazov ma Španielsku nevydá, lebo celé to prebehlo inak, ako bolo doposiaľ medializované," povedala v piatok 11. apríla pre TASR Mária Kukučová, keď jej vyjadrenie sprostredkoval jej obhajca Matúš Gémeš. Mária Kukučová sa v utorok 8. apríla dobrovoľne prihlásila na polícii v Novom Meste nad Váhom.

 

Sudca KS v Trenčíne vo štvrtok po viac ako dvojhodinovom výsluchu rozhodol, že Mária Kukučová pôjde do predbežnej väzby a vyhovel tak návrhu trenčianskej krajskej prokurátorky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona