Najvyšší súd odmietol dovolanie Márie Kolíkovej v trestnej veci Jaroslava Haščáka

NETKY.SK • 21 September 2021, 15:19 • 2 min
Najvyšší súd odmietol dovolanie Márie Kolíkovej v trestnej veci Jaroslava Haščáka

BRATISLAVA - Generálna prokuratúra zrušila 31. augusta obvinenia voči podnikateľovi Jaroslavovi Haščákovi. Dovolanie ministerky spravodlivosti v tejto trestnej veci však nedopadlo najlepšie!

slovakia

left justify in out

Najvyšší súd SR v pondelok 20. septembra odmietol dovolanie ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej v trestnej veci Jaroslava Haščáka. Dôvodom je, že dôvod väzby nie je daný.

 

"Najvyšší súd dovolanie ministerky spravodlivosti v trestnej veci Jaroslava H. odmietol z dôvodu, že vydaním uznesenia o zrušení trestného stíhania generálnym prokurátorom SR materiálny dôvod väzby nie je daný," uviedla hovorkyňa Alexandra Važanová.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Politici reagovali na Žilinkovu kritiku!

 

Generálna prokuratúra 31. augusta zrušila obvinenia voči podnikateľovi Jaroslavovi Haščákovi, bývalému šéfovi kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby Ľubomírovi Arpášovi a jeho manželke Dane Arpášovej a tiež dve obvinenia voči exriaditeľovi SIS Vladimírovi Pčolinskému.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona