Najvplyvnejšími Španielmi futbalisti Casillas, Piqué a Xavi

NETKY.SK • 15 Október 2014, 14:20 • 2 min
Najvplyvnejšími Španielmi futbalisti Casillas, Piqué a Xavi

MADRID - Najvplyvnejším španielskym športovcom je futbalový brankár Iker Casillas. Štúdiu uskutočnila Repucom’s Celebrity DBI, ktorá sa venuje vplyvu známych osobností z rôznych sfér života.

slovakia

left justify in out

Za 33-ročným gólmanom španielskej reprezentácie a Realu Madrid nasleduje stopér FC Barcelona Gerard Piqué, jeho klubový spoluhráč Xavi Hernández a tretí Barcelončan Andrés Iniesta. Nasleduje basketbalista Pau Gasol, jazdec formuly 1 Fernando Alonso, tenista Rafael Nadal, ďalší futbalista Fernando Torres, basketbalista Ricky Rubio a elitnú desiatku uzatvára stopér futbalového Realu Madrid Sergio Ramos.

 

"Iker Casillas je dnes najvplyvnejším španielskym športovcom na medzinárodnej úrovni. Vďaka jeho skúsenostiam a úspechom v národnom tíme Španielska i Reale Madrid ho považujú za športovú ikonu na celom svete," uviedol jeden z riaditeľov Repucomu v Španielsku Ramón Amich a doplnil: "Hoci Casillas nedosahuje slávu iných svetoznámych športovcov, umiestnil sa vyššie ako Roger Federer, Kobe Bryant či Michael Phelps." 

 

Ako je známe, Španielsko je jedným zo súperov Slovenska v C-skupine kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. V minulotýždňovom prvom súboji týchto dvoch národných výberov v Žiline vyhrali domáci senzačne 2:1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies