Najviac zatiaľ nabehal Američan Bradley

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 12:35 • 2 min
Najviac zatiaľ nabehal Američan Bradley

AO PAULO - Stredopoliar americkej futbalovej reprezentácie Michael Bradley zatiaľ nabehal najviac zo všetkých účastníkov majstrovstiev sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

SV troch zápasoch USA v základnej G-skupine proti Ghane (2:1), Portugalsku (2:2) a Nemecku (0:1) už absolvoval dokopy 38 kilometrov. Len Čiľan Marcelo Díaz sa odbehnutou vzdialenosťou priblížil 26-ročného rodákovi z New Jersey, Juhoameričan nabehal čosi viac než 36,7 km a iba traja ďalší futbalisti sa dostali za hranicu 35 km. Sú nimi Rus Viktor Fajzulin, Austrálčan Mile Jedinak a ďalší reprezentant "zbornej" Alexander Kokorin.

 

"Som veľmi, veľmi spokojný s Michaelom. Na tomto turnaji zatiaľ nemá chybu. Všetci vieme, že je stroj. Navyše, má v sebe o koliesko viac," žartovným spôsobom chválil svojho zverenca nemecký tréner Spojených štátov amerických Jürgen Klinsmann. 

 

Američania postúpili do osemfinále MS 2014, v utorok 2. júla nastúpia v Salvadore proti Belgičanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies