Najviac o svadbe princa Williama sprostredkuje RTVS

NETKY.SK • 12 Apríl 2011, 11:53 • 2 min
Najviac o svadbe princa Williama sprostredkuje RTVS

Najviac o svadbe princa Williama sprostredkuje RTVS - Kultúra Jednotka STV prinesie svojim divákom plnohodnotný zážitok zo sobáša britského princa Williama s Kate Middleton. Tejto udalosti venuje takmer šesť hodín vysielacieho času v piatok 29.

slovakia

left justify in out

img

Jednotka STV prinesie svojim divákom plnohodnotný zážitok zo sobáša britského princa Williama s Kate Middleton. Tejto udalosti venuje takmer šesť hodín vysielacieho času v piatok 29. apríla 2011. S priamym prenosom sa pridá aj Rádio_FM.
      Program sa začne na Jednotke už ráno o 9.00 h hodinovým dokumentom William a Harry - princovia ľudu. Okrem sledovania samotného rastu a vývoja oboch prominentných synov sa vo filme diváci dozvedia veľa zaujímavého aj o ich rodinnom pozadí. Počnúc ich starými rodičmi - kráľovnou Alžbetou a kráľom Filipom, otcom Charlesom a najmä ich matkou Dianou, ktorá ich výchovu a smerovanie najviac ovplyvnila. Vo filme odznie taktiež veľa zo súkromia oboch princov: od narodenia, dospievania, cez roky štúdií, vojenskej služby, nazrieme aj do ich citového života a dozrievania v mladých mužoch.
      Následne je do vysielania pripravený priamy prenos Svadba princa Williama. Jednotka Slovenskej televízie ho odvysiela so začiatkom o 10.00 h. Moderátorom priameho prenosu bude Ľubomír Bajaník, diskutérom lifestylovej stránky Roman Bomboš z Rádia Slovensko.
      Svadba princa Williama a Kate Middleton bude v slovenskom mediálnom priestore ďalším spoločným projektom Rozhlasu a televízie Slovenska. Súbežne s Jednotkou STV budú mať možnosť byť pri kráľovskom sobáši v priamom prenose aj poslucháči jednej z programových služieb verejnoprávneho rozhlasu. Tento zážitok rovnako so začiatkom v piatok 29. apríla o 10.00 h sprostredkuje poslucháčom na všetkých svojich frekvenciách aj Rádio_FM.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies