Najväčšiu guľovačku na svete zrušili, lebo - začalo snežiť!

NETKY.SK • 13 December 2017, 15:20 • 2 min
Najväčšiu guľovačku na svete zrušili, lebo - začalo snežiť!

V zábavnom parku Six Flags v americkej Atlante mali uplynulý víkend veľké plány. V sobotu popoludní chceli usporiadať najväčšiu guľovačku s umelými striebornými guľami na svete. Organizátori však museli na poslednú chvíľu akciu zrušiť. Iróniou osudu je, že dôvodom bola skutočná snehová nádielka...

slovakia

left justify in out

Atlantská pobočka najväčšieho reťazca zábavných parkov na svete pozývala na udalosť najmä rodiny s deťmi, píše server Novinky.cz. Predpokladalo sa, že by sa akcie mohlo zúčastniť až tisíc ľudí, čo by z nej spravilo údajne najväčšiu guľovačku na svete, informuje Independent. 

 

Tie nie sú zo snehu, ale kvôli bezpečnosti so špeciálneho mäkkého materiálu. Pri ich výrobe sa bralo na vedomie najmä to, aby sa pri guľovačke nič nestalo.

 

Park na svojom twitteri  dokonca lákal fotkou so zasneženými horskými dráhami. Keď však začalo v sobotu naozaj snežiť, plánovanú akciu zrušili. "Pre zlé počasie je park uzavretý a pokus o zdolanie rekordu sa neuskutoční. Vaša bezpečnosť je pre nás prioritou," napísal zástupcovia parku vo svojom prehlásení na Facebooku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona