Najväčšie lyžiarske stredisko na Kysuciach ponúkne lístky aj cez internet

NETKY.SK • 15 November 2015, 14:14 • 2 min
Najväčšie lyžiarske stredisko na Kysuciach ponúkne lístky aj cez internet

ČADCA - Zasneženú zimu a veľa lyžiarov či bežkárov, ktorí budú spokojní so službami a budú sa radi vracať, očakáva v nadchádzajúcej zimnej sezóne výkonná riaditeľka Organizácie cestovného ruchu (OCR) Kysuce Emília Sloviaková.

slovakia

left justify in out

Najväčšie zimné lyžiarske stredisko na Kysuciach, Snowparadise Veľká Rača Oščadnica, podľa nej ponúka 14,5 kilometra pravidelne upravovaných a zasnežovaných zjazdoviek všetkých náročností. "Dve 4-sedačkové lanovky, tri vleky a 6-sedačkovú lanovku v kombinácii s 8-miestnymi kabínkami. Stredisko má najdlhšie osvetlené zjazdovky na večerné lyžovanie na Slovensku v dĺžke 2700 metrov a premáva v ňom bezplatná skibusová doprava," priblížila Sloviaková.

 

Doplnila, že novinkami strediska je GOPASS cez e-shop - nákup lístka cez internet. "Lyžiari majú lacnejší lístok, nestrácajú čas pri pokladni, idú priamo k turniketu a majú výhodnejšiu cenu oproti nákupu v pokladni. Ďalej Československý sezónny skipass, spoločný s vybranými českými strediskami, novú atrakciu - jazdu ratrakom na úpravu lyžiarskych tratí a rozšírenie plnoautomatického zasnežovania, ktoré umožní rýchlejšie zasneženie a otvorenie zjazdoviek," dodala riaditeľka OCR Kysuce.

 

Pre rodiny s deťmi je podľa nej ideálne lyžiarske stredisko SKI Makov. "V stredisku sú štyri lyžiarske vleky a upravované široké, ľahké a stredne ťažké zjazdovky. Zárukou spokojnosti je večerná lyžovačka na osvetlenej 1200 metrov dlhej zjazdovke, detský ski fun park, snowpark, snowtubing, apreski bar a ostatné služby. Novinkou je otvorenie nového bufetu na vrcholnej stanici vleku SKI Makov. Bufet sa nachádza na trase Beskydsko–Javorníckej lyžiarskej bežeckej magistrály, čo zvýši komfort predovšetkým pre bežkárov, ktorí sa zároveň môžu zadarmo vyviezť vlekom na bežeckú magistrálu," uzatvorila Sloviaková.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies