Najväčšia tuningová akcia na Slovensku sa blíži

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 20:00 • 2 min
Najväčšia tuningová akcia na Slovensku sa blíži

PIEŠTANY – V piatok popoludní sa na letisku v Piešťanoch rozbehne jubilejný desiaty ročník najväčšieho slovenského zrazu priaznivcov tuningu, driftu, dB dragu, šprintov a ženskej krásy pod názvom Carat Tuning Party. Organizátori sa pokúsia vytvoriť aj niekoľko rekordov vrátane zápisu do Guinessovej knihy rekordov.

slovakia

left justify in out

Najpopulárnejšia tuningová akcia na Slovensku odštartuje už tento piatok o 14:00. Na programe sú voľné šprinty, tréningy driftérov, ktorí sa budú pripravovať na sobotňajšie druhé kolo slovenského šampionátu, a najmä večerná megaparty, na ktorej vystúpia aj také mená ako H16, Kontrafakt s Rytmusom a Egom. Súčasťou programu je aj tradičná voľba Miss Carat Tuning Party, obrovský ohňostroj k 10. výročiu, nočné drifty a pokus o vytvorenie najväčšieho miešaného drinku na Slovensku. Kompletný program nájdete na https://carattuningparty.sk/node/67

V sobotu si budete môcť okrem klasickej výstavy upravených áut (Tuning Battle) pozrieť aj 3. kolo slovenského šprintérskeho šampionátu áut a motocyklov (Drag Race), 2. kolo slovenského driftérskeho šampionátu King of Drift Slovakia 2013), súťaž o najsilnejší sound system (dB Drag) a autoslalom. Organizátori chystajú viac ako 200 pohárov a ocenení pre vyše 1000 súťažiacich automobilov v 70 kategóriách.

Divácky veľmi atraktívny bude určite aj pokus o zápis do Guinnessovej knihy rekordov pri takzvanom hromadnom burn-oute (pálení gúm). Aktuálny rekord v počte 69 „zadokoliek“ páliacich pneumatiky vytvorili v januári tohto roka v Austrálii.

Hromadný burn-out:

 

Krátka video pozvánka:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies