Najväčšia burza kryptomien na svete neustále rastie

NETKY.SK • 14 Január 2018, 21:00 • 2 min
Najväčšia burza kryptomien na svete neustále rastie

TOKIO – Binance, najväčšia burza s kryptomenami na svete podľa objemu obchodovania, eviduje neutíchajúci príval nových používateľov a to aj napriek celkovému poklesu trhu s digitálnymi menami počas tohto týždňa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V stredu 10.januára spoločnosť zaregistrovala neuveriteľných 240.000 nových používateľov v priebehu jedinej hodiny, čo prekonalo všetky predchádzajúce rekordy. Rekordný rast burzy Binance tento týždeň pretrváva aj napriek nepriaznivému vývoju na trhu s kryptomenami a negatívnym komentárom investičných magnátov ako Warren Buffet.

 

img

Waren Buffett

 

Generálny riaditeľ burzy Binance Zhao Changpeng v odpovedi na Buffettove vyhlásenia povedal: "Warren Buffett je človek, ktorého skutočne rešpektujem z investičného hľadiska. Ale myslím si, že vôbec nerozumie kryptomenaám. Stále ho však rešpektujem v iných častiach jeho odborných znalostí. Ale myslím, že s kryptomenami urobil veľkú chybu."

 

Samotný Zhao je prekvapený mimoriadnym rastom burzy Binance. Burza za posledných 24 hodín uskutočnila obchody s kryptomenami za takmer päť miliárd dolárov.

 

img

 

Ako sme vás už infomovali, Binance bola jednou z búrz, ktoré minulý týždeň pozastavili registráciu nových používateľov kvôli aktualizácii systémov, aby dokázala spracovať väčšie objemy obchodov. V súčasnosti je registrácia nových používateľov opäť otvorená, avšak len na ich obmedzený počet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona