Najväčší slovenský metalový sviatok bude aj so Stevom Harrisom z Iron Maiden

NETKY.SK • 7 August 2017, 15:42 • 2 min
Najväčší slovenský metalový sviatok bude aj so Stevom Harrisom z Iron Maiden

ZVOLENSKÁ SLATINA - Zrejme najväčší slovenský letný hudobný festival zameraný na metalovú hudbu bude v dňoch 17. - 20. augusta vo Zvolenskej Slatine v okrese Zvolen. More Than Fest od svojej obnovenej premiéry v Banskej Bystrici každým rokom zvyšuje latku a prináša zvučné mená tohto žánru do stredoeurópskeho priestoru.

slovakia

left justify in out

"Festival od svojho obnovenia láka každý rok tisíce fanúšikov a aj tento rok prinesie to najlepšie zo svetovej a domácej metalovej scény. Aj tento rok sme sa snažili vyskladať line-up tak, aby si každý našiel tú svoju srdcovku a zároveň aby mohol spoznať aj nové začínajúce kapely,“ uviedol hlavný organizátor festivalu Ján Poliak z agentúry EPG.

 

Medzi účinkujúcimi je napríklad vikingská horda zo Škandinávie s názvom Amon Amarth, legendy metalovej scény Over Kill, Edguy, okultisti Gorgoroth, Steve Harris z Iron Maiden v rámci svojho projektu British Lion, zakladajúci členovia Sabatonu s názvom Civil War či temná severská partička Insomnium.

 

Zároveň sa fanúšikovia môžu tešiť na speváčky kapiel Arkona, Epica, Cobra and Lotus či Symfobia. Z československých mien sú zárukou skvelej šou Horkýže slíže, Ramchat, Queenmania, Ataraxia alebo Alkehol.

 

Festival ako každý rok prinesie aj niekoľko originálnych vystúpení. „Sme veľmi radi, že v rámci našich dobrých vzťahov a povesti u kapiel sa podarí pritiahnuť na festival veľké hudobné esá. Tento rok je to už spomínaný Steve Harris z Iron Maiden, Timo Tolkki, stojaci za úspechom Stratovarius, exčlen Helloween Roland Grapow, a lahôdkou bude vystúpenie obnovenej legendy Rage, pod názvom Rage Meets Refuge, ktorá zahrá na Slovensku jedno z troch naplánovaných festivalových vystúpení pre toto leto,“ doplnil Poliak.

 

Samozrejmosťou bude stanové mestečko, ktoré sa bude rozkladať v oplotenom areáli s rozlohou 12,5 hektára, s posilnenými sociálnymi zariadeniami či sprchami.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies