Najužitočnejším hráčom sa stal Kane, v All-Star tíme nefiguruje ani jeden Švajčiar

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 08:57 • 2 min
Najužitočnejším hráčom sa stal Kane, v All-Star tíme nefiguruje ani jeden Švajčiar

Kodaň - Za najužitočnejšieho hráča 82. hokejových majstrovstiev sveta vyhlásili v nedeľu v Kodani Patricka Kanea z USA. Autora 20 kanadských bodov (8+12) určil za MVP direktoriát turnaja.

slovakia

left justify in out

Kane sa dostal aj do All-Star tímu, ktorý vyhlásili zástupcovia médií. V elitnej šestke mu robia spoločnosť fínsky kanonier Sebastian Aho a kvarteto zlatých Švédov - brankár Anders Nilsson, obrancovia Oliver Ekman-Larsson a Adam Larsson a útočník Rickard Rakell.

 

Za najlepšieho brankára šampionátu vyhlásili Dána Frederika Andersena, titul najlepšieho obrancu dostal Švéd John Klingberg a najlepší útočník bol Aho.

Premiérový šampionát v Dánsku si na štadiónoch v Kodani a Herningu pozrelo dokopy 520.481 divákov, čo je siedma najvyššia návšteva v histórii.

 

Individuálne ocenenia na MS (podľa direktoriátu turnaja):

 

Najlepší brankár: Frederik Andersen (Dán.)

Najlepší obranca: John Klingberg (Švéd.)

Najlepší útočník: Sebastian Aho (Fín.)

Titul MVP (najužitočnejší hráč, podľa direktoriátu): Patrick Kane

 

All-Star tím (podľa médií): Anders Nilsson - Oliver Ekman-Larsson, Adam Larsson - Rickard Rakell (všetci Švéd.), Patrick Kane (USA), Sebastian Aho (Fín.)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies