Najúspešnejšie podnikateľky a manažérky v slovenskom biznise sa stretnú na slávnostnom galavečere

NETKY.SK • 27 Október 2017, 06:00 • 2 min
Najúspešnejšie podnikateľky a manažérky v slovenskom biznise sa stretnú na slávnostnom galavečere

TATRANSKÁ LOMNICA - Najúspešnejšie podnikateľky a manažérky v slovenskom biznise sa v piatok 27. októbra a v sobotu 28. októbra stretnú na výročnom podujatí a slávnostnom galavečere magazínu Forbes Slovensko v Tatranskej Lomnici.

slovakia

left justify in out

„Forbes dlhodobo podporuje ženy v biznise, pretože chceme, aby sa ich do podnikania pustilo ešte viac. Predstavujú jeden z najväčších potenciálov, ktoré na Slovensku máme. Sme radi, že ich budeme môcť opäť oceniť a diskutovať s nimi,“ uviedol šéfredaktor Forbes Slovensko Juraj Porubský.

 

Šiestykrát po sebe je ženskou jednotkou vo finančnom svete zástupkyňa generálneho riaditeľa VÚB banky Elena Kohútiková, ktorej odovzdajú ocenenie Forbes Top žena 2017 v Grand Hoteli Praha v piatok večer. Bývalá členka Bankovej rady Národnej banky Slovenska pomáhala nasmerovať Slovensko k prijatiu spoločnej európskej meny. Vo VÚB banke je od roku 2006, funkciu zástupkyne generálneho riaditeľa vykonáva od roku 2009. Na druhom mieste sa umiestnila Elena Petrášková z U.S. Steel Košice a trojicu najlepších uzatvára Ivana Piňosová zo Slovenskej pošty.

 

V Tatrách sa na jednom mieste počas dvoch dní zídu najvplyvnejšie slovenské podnikateľky, ktoré sa v slovenskom biznise podľa Porubského oplatí sledovať. Ide o takmer stovku úspešných dám z oblastí bankovníctva, poisťovníctva, zdravotníctva, manažérky z priemyselných podnikov, telekomu, maloobchodu či služieb. „V panelových diskusiách sa v jednotlivých blokoch predstavia ďalší hostia ako Maria Starovicz, Soňa Hanková, Zuzana Šimeková, Miroslava Rusnoková, Bibiana Zdútová a Ladislav Zdút, Šimon Šicko a Lucia Šicková, šperkárka Petra Toth, fotografka Mária Švarbová a slovenská fitneska Zora Czoborová,“ uzavrel Porubský.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies