Najtučnejšia žena na svete sa chce vydávať, váži neuveriteľných 358 kilo!

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 16:04 • 2 min
Najtučnejšia žena na svete sa chce vydávať, váži neuveriteľných 358 kilo!

CEDAR RAPIDS – Odhodlanie jej nechýba! Najtučnejšia žena na svete sa rozhodla, že chce prejsť uličkou k oltáru a vziať si svojho viac ako dvojnásobne ľahšieho snúbenca.

slovakia

left justify in out

Charity Piercová (38) váži 358 kilogramov a na to, aby mohla ísť na gastrický bypass (zúženie žalúdka) potrebuje schudnúť viac ako 120 kilo. Operácia jej však zachráni život.

 

Tridsaťosemročná rodáčka z mesta Cedar Rapids v americkom štáte Iowa radikálne zmenila svoj jedálniček. Namiesto 10-tisícov kalórií denne prijíma len 1200 a dúfa, že jedného dňa si na svojej svadba zatancuje so svojím snúbencom Tonym Saurom (22), ktorý váži dvakrát menej než ona.

 

img

 

„Som odhodlaná, nechcem sa vydávať doma – chcem sa prejsť uličkou k oltáru,“ povedala Charity a dodala: „Obaja máme radi country hudbu, takže na svadbe budem mať svadobné šaty, kovbojky a klobúk. Tony bude mať na sebe džínsy a kovbojky.“

 

Charity sa zo svojho domu nepohla už od roku 2001 a doktori ju varovali, že ak neschudne môže zomrieť. „Bojím sa že dostanem infarkt, alebo mŕtvicu počas spánku. Mojím snom je mať 90 kilogramov a vydať sa za svojho snúbenca. Nechcem veľa – chcem žiť život,“ prezradila Charity.

 

To, že je najťažšou ženou na svete zistila až nedávno, keď ju odvážili na špeciálnej váhe. So svojími 358 kilami prekonala rekordmanku Pauline Potterovú, ktorá v roku 2011 vážila 314 kilo.

 

Predtým, ako začala so svojou dietou, ktorú drží od februára, Charity zjedla za deň dve pizze, dva veľké sendviče, päť šišiek, dva plech lasagní,  celú čokoládu, veľký popcorn a niekoľko keksíkov. Za pomoci svojho snúbenca Tonyho jej dnešný jedálníček vyzerá takto: tri jogurty, banán s arašidovým maslom, šalát, grilované kurča, zeleninová pizza a humus s krekrami.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies