Najtragickejšie jarné prázdniny: V Trnave si siahla na život školáčka Nina (†14)

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 18:35 • 2 min
Najtragickejšie jarné prázdniny: V Trnave si siahla na život školáčka Nina (†14)

TRNAVA – Vyhasol ďalší život! Tieto jarné prázdniny sa do histórie Slovenska zapíšu čiernymi písmenami. Po tragickej smrti dvoch mladých dievčat Dominky z Piešťan a Zdenky z Nových Zámkov, si siahla na život aj 14-ročná Nina, ktorá svoj život ukončila skokom z okna v Trnave.

slovakia

left justify in out

Iba štrnásťročná školáčka Nina pochádzala zo Suchej nad Parnou a jarné prázdniny trávila u svojho starého otca v Trnave. V piatok okolo pol štvrtej popoludní otvorila okno bytu na siedmom poschodí a vyskočila.

 

Na miesto nešťastia takmer ihneď prišli privolaní záchranári. "Po prvotnom ošetrení sme dievča transportovali na umelej pľúcnej ventilácii vo vážnom stave s polytraumou vrtuľníkom do detskej fakultnej nemocnice v Bratislave," povedal hovorca záchrannej služby Boris Chmel. Nina v bratislavskej nemocnici naposledy vydýchla.

 

Polícia vyšetruje nešťastie ako samovraždu. "V prípade bolo vylúčené cudzie zavinenie," povedala hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

 

Na facebooku Nina zverejňovala satanistické obrázky. Na fotografiách, ktoré zverejňovala vyzerala utrápene a nešťastne.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies