Najťažšia žena na svete schudla: Zhodila 200 kíl!

NETKY.SK • 20 Október 2015, 08:53 • 2 min
Najťažšia žena na svete schudla: Zhodila 200 kíl!

LONDÝN - Catrina Raifordová (36) sa stala jednoznačne najťažšou ženou na svete. V jeden deň sa ale rozhodla, že už nechce byť takou obrovskou ženou a preto začala chudnúť.

slovakia

left justify in out

To čo ju k tomu priviedlo bola situácia, keď bol ohrozený jej život. Okamžite musela byť prevezená do nemocnice, kde nastali pri prevoze problémy. Kvôli jej veľkosti museli prebúrať stenu, píše denník Mirror. Jej život bol v ohrození a išlo doslovne o minúty. Táto neprijemná udalosť poznačila Catrinu natoľko, že sa radikálne rozhodla pre chudnutie. Nasadila si prísnu diétu, pri ktorej sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 226 kilogramov. 

 

img

 

Catrinu Raifordovú trápil ešte jeden problém. Jej prebytočná koža vážila 36 kilov a túžila po tom aby sa jej zbavila. Snaží sa aj posilňovať. Trikrát do týždňa chodí do telocvične. Koža jej spôsobuje dosť veľké problémy. Bola jej diagnostiková aj celulitída kože. Catrinu to ale neodrádza a pokračuje ďalej vo svojom zápase s prebytočnými kilami.

 

img

 

Ako to všetko vôbec začalo? Ako mladé dievča bola sexuálne zneužívaná a svoju útechu nachádzala v sladkých jedlách, ktoré si vždy dopriala vo veľkých množstvách. V dvanástich rokoch bola veľká ako jej matka a musela nakupovať oblečenie v obchodoch s nadmernou veľkosťou. V štrnástich rokoch vážila neuveriteľných 115 kilgramov. Dni trávila jedlom a postupne sa začala vyhýbať ľuďom. Stratila prácu a preto sa vrátila naspäť k matke. Ostala pripútana k posteli, závislá na druhých.

 

To všetko skončilo, keď bola kvôli dýchacím problémom hospitalizová v nemocnici. Teraz sa snaží vybrať 10-tisíc dolárov na odstránenie prebytočnej kože a pokračuje zdravím životným štýlom. V jej jedálničku sú podstatne menšie porcie mäsa a nikdy nezabúda na ovocie a zeleninu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies