Najťažší muž na planéte vstal po siedmych rokoch z postele!

NETKY.SK • 8 August 2017, 08:24 • 2 min
Najťažší muž na planéte vstal po siedmych rokoch z postele!

MEXICO CITY - Mexičan Juan Pedro Franco, ktorý je momentálne najťažším človekom na Zemi sa rozhodol zmeniť svoj biedny život.

slovakia

left justify in out

Po siedmych rokoch vstal z lôžka, na ktoré bol pripútaný, kvôli svojej váhe. Za asistencie lekárov sa mu podarilo od novembra schudnúť neuveriteľných 219 kíl, pričom sa jeho terajšia váha pohybe približne  376 kilogramoch. Počas deviatich mesiacov sa mu podarilo úspešne zabojovať proti svojej nadmernej nadváhe.

 

Pevne verí, že sa mu na konci procedúry podarí dostať sa na 90 kilogramov. Juan je na svoje doterajšie výsledky veľmi pyšný. „Juan Pedro už hýbe nohami a cvičí. Dúfame, že čoskoro bude môcť chodiť,“ uviedol jeho lekár Juan Antonio Castaňeda. Ten stojí na čele tímu, ktorý sa snaží mužovi pomáha prinavrátiť sa k normálnemu bežnému životu.  „Rád by som šoféroval auto a chodil do práce. Už teraz sa mi lepšie dýcha, lepšie spím, nemám v noci pocit, že sa topím,“ povedal Juan.

 

Asociácia, ktorá udeľuje Guinnesove rekordy poslala Frankovi osvedčenie s titulom najťažšieho žijúceho človeka sveta. Iba 33-ročný Mexičan uviedol, že na titul veru hrdý nie je, ale verí, že možno motivuje ďalších ľudí s podobnými problémami riešiť svoju zdanlivo neriešiteľnú situáciu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies