Najštýlovejšia Slovenka je modelka Michaela Kocianová

NETKY.SK • 11 Marec 2013, 15:23 • 2 min
Najštýlovejšia Slovenka je modelka Michaela Kocianová

BRATISLAVA - Najštýlovejšou ženou Slovenska je podľa užívateľov internetu a čitateľov Feminity.sk topmodelka Michaela Kocianová. Lifestylový magazín s mesačnou návštevnosťou približne 450.000 užívateľov vyhlásil anketu o najštýlovejšiu ženu slovenského šoubiznisu na obľúbenej sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Nominovaných bolo 14 štýlových dám zo Slovenska i susedného Česka, pričom mohli čitatelia navrhnúť aj ďalšie adeptky na zisk ocenenia. Vďaka tomu sa portfólio uchádzačiek rozšírilo až na vyše tridsať," informoval o výsledkoch ankety Martin Janáček zo Zoznamu, s. r. o.

Absolútnou víťazkou sa stala topmodelka Michaela Kocianová. Získala dvojnásobne viac hlasov ako speváčka Monika Bagárová. Tretiu priečku obsadila Simona Brnová Slobodníková, štvrtú Daniela Peštová. Prvú päťku uzavrela tanečnica Ivana Surovcová.

Najštýlovejšia Slovenka je momentálne pracovne v zahraničí. Vyhlasovateľ ankety však získal jej reakcie na víťazstvo v ankete. "Ďakujem, veľmi ma to potešilo, že si ľudia myslia, že mám dobrý vkus," odkázala topmodelka, pre ktorú platí pravidlo "v jednoduchosti je krása". Michaelu Kocianovú možno vidieť vo vysokých podpätkoch a luxusných kolekciách na foteniach a prehliadkach. V súkromí však dáva prednosť odlišnému outfitu. "Keď mám voľno, užívam si práve nízke topánky a ležérne oblečenie ako džínsy a jednoduché tričko s pekným sakom. Rada to však doplním kvalitnou kabelkou a šperkom, či doplnkom (napríklad hodinky a okuliare)," uviedla víťazka ankety, ktorá medzi svoje obľúbené módne ikony radí Kate Moss a Mirandu Kerr.

Michaela Kocianová okrem iného priznala aj to, že sa rovnako oblieka, či je doma na Slovensku alebo v zahraničí. "Nerozlišujem štýl oblečenia podľa toho, v ktorej krajine sa nachádzam. Mám ho totiž v každej krajine rovnaký. Skôr je rozdiel v tom, či v daný deň pracujem, alebo či mám dôležitý kasting v New Yorku a v Paríži," vysvetlila Michaela a dodala: "Každý kasting director má rád iný štýl a taktiež záleží na tom, na akú prácu je daný kasting. Dnes ich už takmer všetkých poznám, takže mi to nerobí problém."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies