Najšťastnejší nešťastník: Zasiahol ho blesk, poštípal ho had a napadol ho žralok!

NETKY.SK • 8 August 2013, 09:20 • 2 min
Najšťastnejší nešťastník: Zasiahol ho blesk, poštípal ho had a napadol ho žralok!

TAMPA –Titulom najšťastnejší nešťastník sa jednoznačne môže pýšiť Erik Norrie (40) z amerického štátu Florida. Ten by si mal dávať veľký pozor všade kam chodí, pretože sa mu stalo už takmer všetko. Norrie, ale každú situáciu prežil a je relatívne zdravý. Naposledy ho napadol žralok.

slovakia

left justify in out

Erik Norrie si bol na konci júla zachytať ryby na Bahamách. Počas rybačky ho napadol žralok a odhryzol mu kus nohy. „Cítil som ako mi zahryzol do nohy a keď som sa otočil voda bola celá krvavá. Vyzeralo to ako scéna z filmu Čeľuste,“ opísal celý incident Norrie. Nebyť jeho obetavého svokra, útok by asi neprežil. „Môj svokor skočil do vody medzi mňa a žraloka, čo bolo veľmi odvážne a strašidelné zároveň,“ povedal.

Napriek hroznému incidentu Norrie nestráca zmysel pre humor. „Volám to diéta žraločieho uhryznutia, schudnete dve kilá za tri sekundy,“ zažartoval.

Žraločí útok nebol jediný život ohrozujúci incident v Norrieho živote. Prežil už zasiahnutie bleskom, uhryznutie jedovatým štrkáčom a dokonca aj zúrivý útok opíc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies