Najšťastnejší deň novomanželov sa skončil tragédiou, zomrelo dvadsaťdva ľudí

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 06:48 • 2 min
Najšťastnejší deň novomanželov sa skončil tragédiou, zomrelo dvadsaťdva ľudí

NAÍ DILLÍ - Najmenej 22 ľudí zahynulo a ďalšie desiatky osôb utrpeli zranenia v západoindickom štáte Radžastan, kde sa na svadobných hostí počas búrky zrútil múr.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na miestnu políciu. K nešťastiu došlo v meste Bharatpur v priebehu svadobnej hostiny, keď oblasť, kde sa obrad konal, zasiahla búrka sprevádzaná intenzívnym dažďom, pred ktorým sa svadobčania rozhodli ukryť pod prístreškom pripevneným k približne 30 metrov dlhému a takmer štyri metre vysokému múru. Ten sa však z neznámych príčin zrútil.

 

Medzi mŕtvymi je 11 mužov, sedem žien a štyri deti, pričom stav niektorých zranených je vážny a podľa miestnej polície nie je vylúčené, že počet obetí na životoch ešte nie je konečný.

 

Pády rôznych stavieb sú v Indii pomerne bežné v dôsledku nedôsledného dodržiavania relatívne laxných bezpečnostných predpisov, ktoré investorom umožňujú používať nekvalitné stavebné materiály a bez povolenia zvyšovať budovy o ďalšie poschodia.

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona