Najsilnejšieho Slováka spoznáme už v sobotu

NETKY.SK • 21 Júl 2020, 17:22 • 2 min
Najsilnejšieho Slováka spoznáme už v sobotu

Sezóna silných mužov na Slovensku odštartovala majstrovstvami Slovenska v Trenčianskych Tepliciach. Toho najsilnejšieho v strednej váhe už poznáme a "Najsilnejšieho Slováka" pre rok 2020 spoznáme v sobotu. Tá najhlavnejšia súťaž, majstrovstvá Slovenska silných mužov (bez rozdielu váhy) sa bude organizovať v sobotu, v Sládkovičove.

slovakia

left justify in out

 

Slovenská asociácia silných mužov a duo organizátorov Marek Tóth - František Piros, pripravili náročné disciplíny, ktoré preveria každého zúčastneného. V sobotu, od 11-tej hodiny, na letisku v Sládkovičove, sa stretne to najlepšie, čo doma máme. V minulom roku sa zo svojho prvého titulu radoval práve Piros, ktorý svoj primát bude chcieť obhájiť. V ceste za zlatom mu bude stáť poltucet disciplín a to:

 

1. Kombinácia klada 130kg 2x & 150kg 2x
2. Kufre 145 /155/ kg - 20m.
3. Super yoke 400/450 kg /na výber dve váhy/ - 20m.
4. Čelný drep 200kg
5. Viking press - štvorkolka
6. Ťahanie kamióna - 20m

 

Okrem náročných testov sily sa na štart postavia aj vyzývatelia, ktorí budú chcieť taktiež uspieť. V Sládkovičove sa predstaví aktuálny majster SR do 105kg, Patrik Zelezka, nový profi strongman a víťaz Slovenského pohára v minulom roku, Denis Hanák. Príde i Arnold Ferencz, Márius Babkovič, Mário Fuska, Štefan Nagy či Zsolt Zlatner. Chýbať na štarte nebude ani Marek Tóth alebo aktuálny držiteľ titulu František Piros.

 

Na majstrovstvách Slovenska silných mužov je povolený iba štart pre kohokoľvek zo Slovenska, či aktuálneho siláka, či nováčika či hocikoho, kto si trúfa na disciplíny.

 

Stále je možnosť prihlásenia sa na podujatie formou prihlášky s menom a aktuálnou telesnou váhou na mail - sekretar@slovakstrongman.sk

 

Napriek tohtoročnej situácii, ktorú komplikuje hlavne COVID-19 sa na vrcholový šampionát silných mužov veľmi tešíme! Príďte sa aj vypozrieť už túto sobotu, 25. júla, na letisko do Sládkovičova, kde uvidíte zaujímavý a napínavý boj o titul Najsilnejšieho Slováka - majstra Slovenska silných mužov! Tešíme sa na Vás.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies