Najsilnejší chlapci na svete: Giuliano (9) a Claudio (7) vyzerajú ako kulturisti!

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 16:44 • 2 min
Najsilnejší chlapci na svete: Giuliano (9) a Claudio (7) vyzerajú ako kulturisti!

BUKUREŠŤ – Toto sú pravdepodobne dvaja najsilnejší chlapci na svete. Rumunskí bratia Giuliano (9) a Claudio (7) Stroevovci trávia dni s činkami v rukách.

slovakia

left justify in out

Bratia Stroevovci trénujú dve hodiny denne a chcú sa stať kulturistami. Cvičia so štvorkilovými činkami a s vlastnou váhou. Starší Giuliano je držiteľov dvoch svetových rekordov. Drží rekord v počte 90-stupňových vertikálnych kľukoch a taktiež v horizontálnom držaní na tyči.

 

Jeho mladší brat Claudio šliape svojmu bratovi na päty. Cvičiť začal už ako osemnásmesačný, keď opakoval po svojom bratovi.

 

Čo na to ich rodičia?!

Rodičia Giuliana a Claudia svojich synov v cvičení podporujú. Momentálne sa plánujú presťahovať do Anglicka, kde si zháňajú prácu. Predtým žili nejaký čas vo Florencii. „Chceme, aby boli slávni a bohatí,“ vyjadrili sa ich rodičia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona