Najšialenejšie povolania na svete

NETKY.SK • 3 December 2016, 14:55 • 2 min
Najšialenejšie povolania na svete

BRATISLAVA - Niektoré pracovné pozície už vážne hraničia s peklom. Zaujímala by nás motivácia ľudí, ktorí si na chleba zarábajú niečím z tohto bizarného zoznamu.

slovakia

left justify in out

Figurant

Verili by ste tomu, že niektorí sa živia čakaním na úraz? Hádzanie nožov, mečov a strieľanie šípov by nebol ten správny zážitok, keby na konci méty nestál šialenec, do ktorého sa zabávač nemieni trafiť. 

 

Chovateľ

Chovať sa dnes dá už skoro všetko. Chceli by ste bývať v jednom byte s niekým, kto rozmnožuje červíkov a podobné tvory?

 

Opravár kanálov

Žiadne denné svetlo, chýbajúci čerstvý vzduch a pár potkanov ako spoločnosť. Toto všetko musí znášať opravár kanalizácii, ktorý sa musí pohybovať v tom všetkom, čoho samy zbavíme jedným spláchnutím.

 

Čistič

Niekedy trestné činy končia tým najhorším možným scenárom. Čo sa stane, keď na mieste policajti skončia so zhromažďovaním dôkazov? Niekto tie pozostatky musí odstrániť. Chápete správne, ide o krv, orgány a kto vie, čo ešte. Na to vážne nemajú žalúdok všetci.

 

Stojan

Keď sa trénuje streľba na terč, v rámci šetrenia a chýbajúcich pohyblivých cieľov musí niekto východiskový bod podržať. Nad hlavou.  Asi by sme nechceli vidieť tie pracovné úrazy.

 

Ovoniavač

Výskumov zaoberajúcich sa ľudským potom je veľa. Či už poslúži na výrobu deodorantov, alebo ako podkladový materiál pre lekára.  V takom prípade nastúpi partia žien a hodnotia zápach testovaného materiálu, teda muža alebo ženy.

 

Triedič

Viete si predstaviť, že by vás niekto vysadil na skládke obrích rozmerov a nechal vás rozdeľovať odpadky do niekoľkých kategórií? Na vyhodenie, na horšie časy, na možný predaj, keď sa nájde zákazník... Jedinec s veľmi odolnými čuchovými bunkami trávi celý deň doslova po lakťoch v gigantickom odpadkovom koši.

 

Upratovač

Upratovacia čata pútí a lunaparkov? Ťažký kaliber. Zmysel ich práce je samozrejme likvidácia neporiadku. Keď niekto na divokom kolotoči alebo horskej dráhe neudrží obed, nastupuje pán v ochrannom obleku aby všetko vyčistil.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies