Najsexi vegetariánmi roka sú Jessica Chastain a Woody Harrelson

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 21:47 • 2 min
 Najsexi vegetariánmi roka sú Jessica Chastain a Woody Harrelson

Najsexi vegetariánmi roka sú Jessica Chastain a Woody Harrelson - Celebrity Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals - PETA) vyhlásila za najsexi vegetariánov roka Jessicu Chastain a Woodyho Har

slovakia

left justify in out

img

Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals - PETA) vyhlásila za najsexi vegetariánov roka Jessicu Chastain a Woodyho Harrelsona. "Dohromady je to 45 rokov, čo jedia stravu nepoznačenú krutosťou, čím zachránili minimálne 4500 zvierat," uviedli zástupcovia PETA vo svojom odôvodnení.

Tridsaťpäťročná Chastain sa stala vegetariánkou pred 15 rokmi, vegánkou je ostatných päť rokov. "Nechcem ničomu spôsobovať utrpenie. Snažím sa žiť život, ktorým sa nebudem podieľať na krutosti sveta. Kým som na tejto planéte, chcem, aby každý, koho stretnem, vedel, že som vďačná, že je tu," uviedla herečka, ktorá tento rok získala nomináciu na Oscara za výkon v snímke Farba citov (2011).

Harrelson skoncoval s mäsom aj s mliečnymi výrobkami v mladosti zo zdravotných dôvodov. "Jedával som hamburgery a steaky, ale bol som po nich strašne unavený, tak som sa ich vzdal. Najskôr to však boli mliečne výrobky. Keď som mal 24, mal som tony akné. V autobuse som stretol dievča, čo mi povedalo, aby som nejedol mliečne výrobky a a všetko to zmizne do troch dní. Chvalabohu, mala pravdu," vysvetlil 50-ročný herec, ktorého dva razy nominovali na Oscara. Prvý raz to bolo za výkon v snímke Ľud verzus Larry Flynt (1996) a druhý raz za výkon v dráme The Messenger (2009).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona