Najprv prežil haváriu lietadla, potom ho prehltla veľryba

NETKY.SK • 16 Jún 2021, 09:40 • 2 min
Najprv prežil haváriu lietadla, potom ho prehltla veľryba

Michael Packard mal neuveriteľné šťastie! Už sa mu raz podarilo oklamať smrť a 11. júna sa to stalo zasa. Prehltol ho keporkak, no nakoniec ho vypľul. Jeho neuveriteľný príbeh sa dostal na titulky po celom svete.

slovakia

left justify in out

V novembri 2001 bol Packard údajne na palube letu, ktorý sa zrútil v San José do Puerto Jimenez a zabil troch ľudí. Packardovi sa podarilo haváriu prežiť, utrpel však „vážne poranenia tváre a viacnásobné zlomeniny dlhých kostí na rukách a nohách“.

 

Mohlo by vás zaujímať: Obchodník s rybami predstavil rybu, ktorá bola veľká takmer ako on!

 

img

 

Lobista a ďalší štyria pasažieri prežili dve noci v kostarickej džungli, kým ich našli záchranári. „Na tomto mieste by už ďalšiu noc neprežili,“ povedal lekár, ktorý ich ošetroval.

 

Ďalší zázrak

O dvadsať rokov Packard zažil druhé zázračné prežitie. Ocitol sa vo vnútri keporkaka. „Zrazu som zacítil obrovské pichnutie a potom som videl tmu. Cítil som, že sa hýbem, cítila som, ako ma veľryba stláča so svalmi v ústach,“ povedal Packard.

 

img

 

Keď pominul Packardov prvotný šok, myslel si, že je v ústach žraloka, ale potom, čo necítil žiadne ostré zuby, si uvedomil, že je pravdepodobne vo vnútri veľryby. 

 

Prečítajte si: Google usvedčil ženu z vraždy

 

img

 

„Bol som úplne vo vnútri, bolo to tam úplne čierne. Pomyslel som si, že neexistuje žiaden spôsob, ako sa odtiaľto dostanem. Myslel som, že mŕtvy. Jediné na čo som myslel, boli moji chlapci, ktorí majú 12 a 15 rokov,“ povedal Packard. Približne po 30 sekundách sa našťastie veľryba rozhodla Packarda vypľuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies