Najpreplácanejším hercom Hollywoodu je opäť Adam Sandler

NETKY.SK • 24 December 2014, 10:14 • 2 min
Najpreplácanejším hercom Hollywoodu je opäť Adam Sandler

NEW YORK - Adam Sandler sa druhý rok po sebe stal najpreplácanejším hercom Hollywoodu. Vyplýva to z najnovšieho vydania rebríčka zostaveného časopisom Forbes, o ktorom informovala agentúra Associated Press.

slovakia

left justify in out

Ani úspech, ktorý u divákov zaznamenal Sandlerov film Dospeláci 2, nestačil vykompenzovať dva prepadáky, v ktorých Sandler účinkoval ako hlavná postava - Jack a Jill a Môj otec je šialenec. 
     

"Odhadujeme, že za každý dolár, ktorý Sandler dostal, jeho film zarobil 3,20 dolára (v prepočte približne 2,63 eura)," uviedol časopis. Autori rebríčka porovnali odhadované honoráre hercov z posledných troch filmov v období do júna 2014 a návratnosť z týchto filmov.
     

Na druhom mieste sa umiestnil Johnny Depp, ktorému túto pozíciu vyniesli prepadáky Osamelý jazdec a Temné tiene. Za každý dolár, ktorý Depp za posledné tri filmy inkasoval, sa tvorcom snímok vrátilo 4,10 dolára.
     

Prvú trojicu uzatvára komik Ben Stiller, ktorého najmä dva filmy Majstrovský plán a Susedská hliadka dosiahli v pokladniciach kín slabé tržby. Na ďalších miestach sa umiestnili Ryan Reynolds a Tom Hanks.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies