Najpopulárnejší herec sveta sa vracia domov. The Rock sa opäť postaví medzi povrazy

NETKY.SK • 27 August 2021, 09:26 • 2 min
Najpopulárnejší herec sveta sa vracia domov. The Rock sa opäť postaví medzi povrazy

STAMFORD – Dwayne Johnson je v zábavnom priemysle skutočným fenoménom. Obdivovaný herec natáča jeden hollywoodsky trhák za druhým, na svoje korene ale rozhodne nezabúda. Aj preto sa pripravuje na svoj návrat do kolotoča profesionálneho wrestlingu, ktorý by sa mal uskutočniť v apríli budúceho roka.

slovakia

left justify in out

The Rock síce nedávno prišiel o primát najlepšie zarábajúceho herca, ktorý mu uchmatol Daniel Craig, trápiť ho to však príliš nemusí. Jeho najnovší film Jungle Cruise sa stal okamžitým hitom, keďže priniesol zisk viac ako 100 miliónov dolárov a mimoriadne sa mu darí aj na streamovacej službe Disney+. Johnson navyše uviedol na trh novú kolekciu športovej obuvi a záujem je aj o jeho značku tequily Teremana.

 

 

Aj napriek nabitému kalendáru si osemnásobný šampión WWE chce nájsť čas na návrat do ringu, keďže profesionálny wrestling ostáva v jeho srdci hlboko zakorenený. Niet sa čomu čudovať, veď ide o wrestlera tretej generácie, ktorý pred rokmi úspešne kráčal v stopách svojho otca a starého otca. K wrestlingu sa vrátil aj počas produkcie seriálu Young Rock, ktorý priniesol stanici NBC vysokú sledovanosť a budúci rok by sme sa mali dočkať druhej série.

 

Johnson naposledy zápasil na WrestleManii 32 pred piatimi rokmi, išlo však o rýchly proces, keď pokoril Ericka Rowana za šesť sekúnd. V roku 2019 síce oficiálne ukončil kariéru, v poslednom období sa však začali objavovať informácie o jeho návrate, ktorý by sa mal uskutočniť na budúcoročnej WrestleManii 38.

 

 

Najväčšou hviezdou WWE je v súčasnosti Roman Reigns, ktorý je Universal šampiónom takmer celý kalendárny rok a spoločnosť by ho na najväčšej akcii budúceho roka chcela postaviť práve proti Rockovi. Zaujímavosťou je, že obaja k sebe majú veľmi blízky vzťah a zatiaľ čo nie sú pokrvní príbuzní, nazývajú sa bratrancami, keďže sú súčasťou jednej rodiny, hoci bola Johnsonova matka adoptovaná. Program bratrancov z druhého kolena by mal odštartovať na novembrovej udalosti Survivor Series.

 

 

Reigns prežil najlepší rok kariéry a svoj titul naposledy obhájil na podujatí Summerslam proti Johnovi Cenovi. Už o niekoľko týždňov na neho čaká výzva v podobe bývalého šampióna UFC a WWE Brocka Lesnara, ktorý sa na spomínanej udalosti vrátil a dal jasne najavo, že chce zápasiť o titul. Zatiaľ je teda predčasné hovoriť o tom, či bude súboj Rocka a Reignsa titulový.

 

Do úvahy prichádza aj tzv. tag team zápas (dvaja na dvoch). V WWE pôsobia ďalší členovia ich rodiny, Jimmy a Jey Usovci, a keďže si Rock počas zápasu s Johnom Cenom na WrestleManii v roku 2013 odtrhol sval a musel ísť na operáciu, režiséri z Hollywoodu hromžili. Zranenie hlavnej hviezdy spôsobilo odklad niekoľkých nákladných projektov a je možné, že sa tentokrát budú snažiť podobnému scenáru predísť. V tom prípade by sme videli súboj v zložení Roman Reigns/Jimmy/Jey Uso vs. The Rock/Jimmy/Jey Uso.

 

 

Reigns, ktorý v minulosti dvakrát prekonal leukémiu, sa pred zápasom s Cenom snažil dostať slávnym kolegom pod kožu a v rozhovore pre SportsNation ich varoval, aby sa do WWE nevracali. „Ja versus The Rock, je to zápas snov pre mnohých fanúšikov. Platí to aj o Johnovi. Obaja sa majú veľmi dobre a ak by som bol na ich mieste, neviem, či by som sa chcel vrátiť späť a bojovať so mnou. Predstavujem problém pre každého. Mali by radšej natáčať filmy či seriály a obohacovať streamovacie služby. Ring im už nepatrí.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies