Najpodivnejšie skrášlujúce prostriedky

NETKY.SK • 13 August 2015, 11:00 • 2 min
Najpodivnejšie skrášlujúce prostriedky

BRATISLAVA - Čachtická pani sa kúpala v krvi z panien, dnešné "výstrednice" si vyrábajú mydlo z materského mlieka, alebo sa nechávajú masírovať hadmi. Pre krásu sú ženy schopné urobiť takmer čokoľvek. Patríte aj vy medzi ne?

slovakia

left justify in out

Masáž hadmi

V severnom Izraeli si môžete zájsť do kúpeľov Ada Barak na úplne ojedinelú masáž. Pôvabná masérka vám priloží na chrbát šesť nejedovatých hadov, ktorý sa voľne plazia po vašich unavených svaloch a kĺboch. Nie je to však kúra pre každého, ale vlastníci kúpeľov tvrdia, že sa pri nej klienti krásne uvoľnia a odreagujú. Hadia masáž vás vyjde v prepočte zhruba na 40 eur - skúsili by ste to?

 

Mydlo z materského mlieka

Tento kozmetický výstrelok síce žiadna firma oficiálne neponúka, no na internete sa objavil recept  ako si ho vyrobiť podomácky. Jeho autori zrejme vychádzali z predpokladu, že vďaka množstvu nahromadených vitamínov a protilátok je materské mlieko zázračnou tekutinou, ktorá dodá pokožke tie najlepšie živiny. Našťastie boli natoľko pri zmysloch, že recept doplnili aj varovaním pred možnými infekciami z nepasterizovaného mliečneho produktu.

 

Sekrét slimákov

Americká spoločnosť Bohemia štýl objavila "magickú moc" sekrétu vylučovaného slimákmi pochádzajúcimi z Čile. Fľaštička čistého slimačieho séra je doporučovaná najmä jedincom s citlivou pleťou. S jeho pomocou vraj zázračne vymizne akné, strie aj jazvy. Objednať sa dá aj cez internet - za cca 70 dolárov plus poštovné.

 

Zlatá pleťová maska

Asi to má znieť ako procedúra pro smotánku, no v skutočnosti ide o hazard so zdravím. Jedno štúdio krásy v meste Palm Beach na Floride ju však skutočne ponúka. Keď zabudneme na množstvo alergií, ktoré sa u člověka môžu rozvinúť po priložení zlatých plátov na tvár, je tu tiež riziko odumrenia kože, ktorej se pri podobnej procedúre nedostává kyslík. 

 

Maska na vlasy z býčieho ejakulátu

Ak chcete na svoju hrivu uloviť poriadneho býka, mala by ste jej dodať proteíny a lesk zábalom z jeho spermií. Znie to šialene, ale Hariho salón v Londýne s týmto nápadom slávil veľké úspechy. Hoci kúru ponúkali v prepočte za takmer 70 eur, nemali núdzu o zákazníčky. Kúra už dnes v ponuke nie je.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona