Najplodnejšia žena na svete porodila napriek antikoncepcii dvakrát dvojčatá!

NETKY.SK • 7 August 2017, 11:52 • 2 min
Najplodnejšia žena na svete porodila napriek antikoncepcii dvakrát dvojčatá!

Britka Emma Power na vlastnej koži zažila situáciu, ktorá je takmer nereálna. Napriek pravidelnému užívaniu antikoncepcie porodila dvakrát dvojčatá.

slovakia

left justify in out

Emma s manželom Johnom sa poznajú od čias puberty. Pár tvoria už roky a v súčasnosti majú štyri deti a sú šťastnou rodinou. Ich spoločný život sa však nezačal tak idylicky, ako sa zdá.  

 

V čase, keď sa Emma s Johnom zoznámili boli veľmi mladí. Poznali sa zo školy a začali spolu randiť. Nakoľko Emma, ako väčšina mladých žien, nechcela byť ešte matkou, začala užívať hormonálnu antikoncepciu. Ako uviedla, presne dodržiavala správny postup dávkovania lieku a celý čas to brala veľmi seriózne a zodpovedne. Napriek tomu vo svojich devätnástich rokoch otehotnela. A aby tých prekvapení nebolo málo, lekár jej oznámil, že nečaká jedno dieťa, ale hneď dve!

 

Mladý pár sa teda do rodinného života dostal rýchlejšie, než by ktokoľvek čakal. Narodili sa im zdraví chlapci. Všetci z nich mali veľkú radosť, no napriek tomu to tínedžerom dalo zabrať. Na ďalšie deti nepomýšľali, preto sa Emma rozhodla zmeniť antikoncepčnú metódu na takú, o ktorej lekári hovorili ako o jednej z najbezpečnejších. Ani tá však nezabrala. Po piatich rokoch sa dočkali ďalšieho šoku. Emma bola opäť v očakávaní a znova s dvojičkami! Narodili sa teda dve dievčatá.

 

Lekárov ich prípad veľmi prekvapil, pretože pravdepodobnosť, že sa niečo také stane je len jedna k trom miliardám. Vysvetlili to tak, že v prípade Emmy a jej manžela Johna ide o vzácnu zhodu, kedy sa stretli dvaja super plodní ľudia a pravdepodobne pre nich neexistuje bezpečná forma antikoncepcie. Nakoľko už mali štyri krásne deti, obaja sa nakoniec dali sterilizovať.

 

Napriek tomu, že ani jedno z tehotenstiev nebolo plánované, manželia sa z detí nesmierne tešia a považujú ich za najväčšie šťastie, aké ich v živote stretlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies