Najočakávanejšie dvojčatá sú už na svete

NETKY.SK • 18 Jún 2017, 09:00 • 2 min
Najočakávanejšie dvojčatá sú už na svete

SAN FRANCISCO - Americká R&B speváčka Beyoncé porodila dvojčatá, informujú tamojšie médiá s odvolaním sa na zdroje blízke tejto 35-ročnej hudobníčke a jej manželovi, rapperovi Jayovi Z.

slovakia

left justify in out

Americké médiá potvrdzujú, že speváčka Beyoncé porodila už v utorok. Špekulácie sa začali šíriť už od daného dňa cez Twitter medzi fanúšikmi. Niekoľko rôznych zdrojov potom médiám potvrdilo, že Bey porodila v nemocnici v LA. Prezradili ju návštevy príbuzných.

 

Beyoncé mala v tomto tehotenstve trochu väčšie ťažkosti, ako keď čakala dcéru Ivy Blue (5). Pohlavie ani mená bábätiek zatiaľ nie sú známe, ale špekuluje sa o chlapcovi a dievčatku.

 

O tom, že čaká s manželom dvojičky, sa 35-ročná rodáčka z Houstonu vyjadrila vo februári prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej si drží tehotenské brucho. "Boli sme dvojnásobne požehnaní. Sme nesmierne vďační, že sa naša rodina rozrastie o ďalších dvoch členov," napísala interpretka svojho času k fotke.

 

 

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a Lemonade (2016). Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 22 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona