Najobľúbenejšou ženou v Hollywoode je moderátorka!

NETKY.SK • 20 September 2013, 14:24 • 2 min
Najobľúbenejšou ženou v Hollywoode je moderátorka!

LOS ANGELES - Americká komička a moderátorka Ellen DeGeneres je najobľúbenejšou ženou v Hollywoode. Ukázal to prieskum rozhlasovej stanice iHeartRadio.

slovakia

left justify in out

Manželka herečky Portie de Rossi získala 35,1 percenta hlasov a porazila tak aj miláčika verejnosti Jennifer Lawrence so 17,7 percentami. Tretie miesto patrí ďalšej herečke Emme Stone, ktorej putovalo 13,4 percenta hlasov. Speváčka Jennifer Hudson získala 12,5 percenta, po nej nasledujú Natalie Portman s 10,2 percentami, Zooey Deschanel s 8,5 percentami a Anna Kendrick s 2,6 percentami.

V ankete sa pýtali napríklad aj na pieseň leta, pričom konkurenciu porazil Robin Thicke so skladbou Blurred Lines, ktorá získala 30,4 percenta hlasov. 

Päťdesiatpäťročná Ellen DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Jej talkšou s názvom The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritikov i divákov, čoho dôkazom je aj zisk vyše 30 cien Daytime Emmy od začiatku vysielania programu. Za herečku Portiu de Rossi sa vydala 16. augusta 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies