VIDEO Najnovšia disneyovka Zootopia prinesie niečo, čo tu ešte nebolo

NETKY.SK • 26 November 2015, 13:00 • 2 min
VIDEO Najnovšia disneyovka Zootopia prinesie niečo, čo tu ešte nebolo

LOS ANGELES – Už len niekoľko mesiacov nás delí od premiéry dlhoočakávaného animovaného filmu Zootopia z dielne Disney. Do slovenských kín príde 3. marca 2016.

slovakia

left justify in out

Najnovší animák od Disneyho je dlhoočakávanou záležitosťou najmä kvôli menám, ktoré pracovali na filme pracovali. Rovnakí ľudia stáli aj za Big Hero 6 či megaúspešným muzikálom Ľadové kráľovstvo (Frozen).

 

Príbeh najnovšej disneyovky predstaví spoločnosť všetkých druhov zvierat, na aké si len spomeniete, avšak s vlastnosťami ľudí. Hlavnou postavičkou je zajačica Judy Hopps, ktorá musí vyriešiť veľký prípad do 48 hodín a získať si tým rešpekt a postavenie medzi svojimi kolegami nosorožcami. Pri riešení prípadu sa objavia komplikácie a preto sa Judy rozhodne spojiť sily s líškou Nickom Wildeom, ktorá jej nakoniec pomôže. Tvorcovia animáku nám sľubovali niečo, čo tu ešte nebolo a zdá sa, že mali pravdu.

 

 

Animovaným postavičkám prepožičali svoje hlasy naozaj veľké umelecké mená ako Shakira, Idris Elba, Octavia Spencer, J. K. Simmons či Tommy Chong a mnohí ďalší. Zootopiu režírovali Byron Howard (Bolt, Na vlásku) a Rich Moore (Ralph Rozbi-to).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies