Najmladší alkoholik: Dvojročný Cheng pije víno a pivo!

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 18:00 • 2 min
Najmladší alkoholik: Dvojročný Cheng pije víno a pivo!

PEKING – Úrady v Číne majú na stole nezvyčajný prípad. Najmladšieho alkoholika v krajine a pravdepodobne aj ne svete. Malý Chenh Cheng má dva roky a pije víno a pivo.

slovakia

left justify in out

Ako desaťmesačný po prvýkrát ochutnal víno a celú fľašu piva vypil ešte skôr ako mal jeden rok. Rodičia dvojročného Cheng Chenga, ktorý žije v čínskej provincii Anhui, majú problém. Nielenže sa boja o zdravie svojho syna, ktorý už úplne odmieta mlieko, ale ich aj vyšetruje polícia a je možné, že skončí v domove.

 

Podľa Chengových rodičov, ich dvojročný chlapec dokáže vypiť fľašu piva bez toho, aby alkohol na ňom zanechal nejaké účinky. „Má oči len pre alkohol. Fľaše musíme pred ním schovávať,“ povedala jeho teta Cai Teng. „Niekedy je tak strašne hlučný, že nemáme inú možnosť ako mu dať trochu vína,“ dodáva Cai Teng.

 

Lekári nad prípadom neveriacky krútia hlavou. Pre deti je alkohol veľmi nebezpečný a ak dieťa vypije len trochu, môže to mať trvalé následky na jeho zdravie. Chengovi rodičia momentálne vyhodili všetky alkoholické nápoje z domu a snažia sa chlapca naučiť opäť na mlieko.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies