Najmenej desať mŕtvych pri hromadnej havárii na diaľnici na Floride

NETKY.SK • 30 Január 2012, 08:06 • 2 min
Najmenej desať mŕtvych pri hromadnej havárii na diaľnici na Floride

Najmenej desať mŕtvych pri hromadnej havárii na diaľnici na Floride - Svet Najmenej desať ľudí zomrelo v nedeľu pri hromadnej zrážke vozidiel na diaľnici v americkom štáte Florida. Príčina nehody zatiaľ podľa agentúry AP nie je jasná, ale diaľnica Interst

slovakia

left justify in out

img

Najmenej desať ľudí zomrelo v nedeľu pri hromadnej zrážke vozidiel na diaľnici v americkom štáte Florida.
      Príčina nehody zatiaľ podľa agentúry AP nie je jasná, ale diaľnica Interstate 75 bola skoro ráno tesne pred zrážkou dočasne uzavretá kvôli zlej viditeľnosti. Dôvodom bola hustá hmla a dym z lesného požiau, ktorý zrejme niekto úmyselne založil.
      Na diaľnici južne od Gainesvillu sa zrazilo najmenej päť áut a šesť nákladných prívesov, niektoré z nich začali horieť. V neďalekej nemocnici museli ošetriť 18 ľudí. 
      V nedeľu popoludní miestneho času bolo uzavretých všetkých šesť pruhov diaľnice. Nie je známe, kedy by mohla byť opäť otvorená, pretože časť vozovky sa v dôsledku sálavého tepla od horiacich roztopila.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies