Najmenej 4 ľudia zahynuli pri núdzovom pristátí lietadla v Donecku

NETKY.SK • 14 Február 2013, 07:54 • 2 min
Najmenej 4 ľudia zahynuli pri núdzovom pristátí lietadla v Donecku

Najmenej 4 ľudia zahynuli pri núdzovom pristátí lietadla v Donecku - Svet Najmenej štyria ľudia včera zahynuli pri núdzovom pristátí ukrajinského vnútroštátneho letu za hustej hmly v meste Doneck na východe krajiny. Osud ďalších dvoch ľudí je nejasný.

slovakia

left justify in out

img

Najmenej štyria ľudia včera  zahynuli pri núdzovom pristátí ukrajinského vnútroštátneho letu za hustej hmly v meste Doneck na východe krajiny. Osud ďalších dvoch ľudí je nejasný. Dvojmotorové lietadlo Antonov An-24 ukrajinskej leteckej spoločnosti South Airlines so 45 ľuďmi na palube minulo pristávaciu dráhu a rozlomilo sa, citovali ruské agentúry ministerstvo pri mimoriadne situácie.

"Veľká väčšina cestujúcich sa zachránila. V tejto chvíli máme štyroch mŕtvych. Jedného cestujúceho záchranári objavili v troskách stroja, ale zatiaľ nevieme, či je živý. Po druhom pátrame," citovala agentúra Reuters gubernátora doneckej oblasti Andreja Šišackého.

K havárii stroja, ktorý letel z Odesy, došlo niekoľko hodín pred futbalovým zápasom Ligy majstrov v Donecku medzi miestnym tímom Šachtar Doneck a nemeckou Borussiou Dortmund. Mnohí z cestujúcich smerovali do Donecka, ležiaceho 700 kilometrov na juhovýchod od Kyjeva, práve na futbalový zápas.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies