Najlepším závodom značky Volkswagen za rok 2014 sa stal bratislavský závod

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 11:19 • 2 min
Najlepším závodom značky Volkswagen za rok 2014 sa stal bratislavský závod

BRATISLAVA - Najlepším závodom značky Volkswagen za rok 2014 sa stal bratislavský závod Volkswagen Slovakia (VW SK) a získal tak ocenenie "mach18.FACTORY Oscar".

slovakia

left justify in out

Ocenenie "mach18.FACTORY Oscar" získava ten závod značky Volkswagen, ktorý najlepšie splní stanovené ciele stratégie mach18.FACTORY. Tá vedie výrobu značky Volkswagen do budúcnosti štíhlymi procesmi a efektívnou výrobou v podnikoch priateľských k životnému prostrediu. Je podstatným príspevkom k cieľu firmy stať sa najinovatívnejšou veľkosériovou automobilovou značkou.

 

Volkswagen Slovakia vyrobil na Slovensku od roku 1991 viac ako štyri milióny vozidiel. Patrí k najväčším zamestnávateľom, exportérom i investorom v krajine. Zamestnáva viac ako 9900 ľudí. V závode v Bratislave vyrába automobily Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up!, Volkswagen e-up!, SEAT Mii, ŠKODA Citigo, karosérie Porsche Cayenne a prevodovky, v Martine komponenty pre prevodovky, v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska a v Stupave produkuje zariadenia používané pri výrobe vozidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies