Najlepším hráčom vo Francúzsku topkanonier Lacazette

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 10:33 • 2 min
Najlepším hráčom vo Francúzsku topkanonier Lacazette

PARÍŽ - Zlatan Ibrahimovič nedovŕšil hetrik v ankete o najlepšieho futbalistu pôsobiaceho vo Francúzsku, zabránil mu v tom Alexandre Lacazette.

slovakia

left justify in out

Líder tabuľky strelcov najvyššej domácej súťaže Ligue 1 dostal od svojich kolegov z trávnikov najviac hlasov. Ocenenie si prevzal v nedeľu v Paríži. Za 23-ročným útočníkom Lyonu skončil Švéd v službách majstrovského Paríža Saint-Germain Ibrahimovič a jeho kluboví spoluhráči Javier Pastore a Marco Verratti. Lyon má vo svojich radoch aj najlepšieho mladého futbalistu, stal sa ním Nabil Fekir. Za najlepšieho trénera vyhlásili Laurenta Blanca z PSG, ktorý nadviazal na rok 2008, keď bol ešte kormidelníkom Bordeaux. V jedenástke roka sú iba hráči troch klubov - šestica z PSG, trojica z Lyonu a dvojica z Marseille.

Jedenástka roka v Ligue 1 podľa Únie profesionálnych futbalistov (UNFP):
Steve Mandanda (Olympique Marseille) - Christophe Jallet (Olympique Lyon), Thiago Silva (Braz./Paríž Saint-Germain), David Luiz (Braz./Paríž Saint-Germain), Maxwell (Braz./Paríž Saint-Germain) - Javier Pastore (Arg./Paríž Saint-Germain), Marco Verratti (Tal../Paríž Saint-Germain), Dimitri Payet (Olympique Marseille) - Alexandre Lacazette (Olympique Lyon), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Zlatan Ibrahimovič (Švéd./Paríž Saint-Germain)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies