Najlepšie výhovorky: Muž prekročil rýchlosť o takmer 40 km/h, policajtov zaskočil „vážnym“ dôvodom

NETKY.SK • 5 Október 2017, 12:03 • 2 min
Najlepšie výhovorky: Muž prekročil rýchlosť o takmer 40 km/h, policajtov zaskočil „vážnym“ dôvodom

DALWALLINU – Ľudia sa svoje prešľapy za volantom snažia ospravedlniť rôznymi výhovorkami. Nech by zneli akokoľvek, trestu sa nevyhnú, no oni to stále skúšajú.

slovakia

left justify in out

Najnovšie sa pobavili policajti z austrálskeho mesta Dalwallinu. Na ceste Great Northern Highway v Pithare zachytil radar auto, ktoré sa v zóne s maximálnou povolenou rýchlosťou 60 km/h rútilo 97 km/h.

 

Muži zákona vodiča zastavili a zaujímal ich jeho dôvod. „Treba mi s - - ť,“ odvetil.

 

Prirodzená potreba jeho tela srdcia policajtov neobmäkčila a vystavili mu pokutu 1200 austrálskych dolárov (796 eur). Pokutový bloček aj s príbehom zverejnili policajti na Twitteri.

 

Iní policajti sa zase podelili o príhodu s vodičom, ktorý prekročenie rýchlosti o 20km/h zdôvodnil tým, že ho tlačil silný vietor.

 

Vodiči sa vyhovárajú aj keď nafúkajú. Jeden podnapitý muž hliadke povedal, že sa nadýchal vody z ostrekovača, ktorá obsahuje alkohol. Originálne... ale nestačilo to. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies