Najlepšie vína a vinári na Slovensku sa predstavia na festivale

NETKY.SK • 17 Apríl 2012, 06:56 • 2 min
Najlepšie vína a vinári na Slovensku sa predstavia na festivale

Najlepšie vína a vinári na Slovensku sa predstavia na festivale - Gurmán Najlepšie vína a najlepší vinári z celého Slovenska sa stretnú na jednom mieste v bratislavskom hoteli Crowne v sobotu 21. apríla.

slovakia

left justify in out

img

Najlepšie vína a najlepší vinári z celého Slovenska sa stretnú na jednom mieste v bratislavskom hoteli Crowne v sobotu 21. apríla. Pre priateľov dobrých vín, po úspešných troch ročníkoch Festivalu slovenských vín, sa organizátori rozhodli pripraviť aj tohtoročný 4. ročník.
      Cieľom festivalu je prezentácia najlepších slovenských vinárov a degustácia najlepších slovenských vín z každého vinárskeho regiónu Slovenska, čiže od východoslovenskej Tokajskej oblasti, cez stred a juh až po Malokarpatskú vinohradnícku oblasť. „Okrem degustácie budú mať návštevníci príležitosť porozprávať sa o víne s tými najpovolanejšími, s najlepšími vinármi na Slovensku. Naším zámerom bolo a je zorganizovať akciu v exkluzívnych priestoroch, ktoré umožnia najväčší možný zážitok z dobrých vín," uviedla členka organizačného štábu 4. ročníka festivalu Barbora Padrtová.
      Na podujatí sa zúčastní 25 top vinárov a vinárstiev. V degustačnej ponuke bude viac ako 200 druhov vín. „Okrem ochutnávky sme v tomto roku rozšírili portfólio aj smerom ku gastronómii. Popri vínach budú mať návštevníci možnosť ochutnať syry z celého sveta, vrátane Francúzska, Talianska, Holandska, ako aj vynikajúce belgické čokolády,“ dodala Padrtová.
      Cena vstupenky je tento rok zľavnená na 19 eur. „Po kúpe lístkov bude degustácia voľná, čiže nikto nebude mať žiadne ďalšie náklady, navyše všetko bude v jednom mieste v centre Bratislavy. Okrem ponúkaných 200 druhov vín budú v cene zahrnuté aj bagety, široká škála syrov či minerálka,“ doplnila Padrtová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies