Najlepšia práca na svete: Zaplatia vám za to, že budete používať najluxusnejšie veci!

NETKY.SK • 18 September 2013, 18:00 • 2 min
Najlepšia práca na svete: Zaplatia vám za to, že budete používať najluxusnejšie veci!

NEW YORK – Toto je pravdepodobne najlepšia práca na svete! Máte radi luxusné veci? Tak teraz spozornite, pretože istý web zaplatí jednému človeku za to, že bude testovať luxusné veci.

slovakia

left justify in out

Internetová stránka VeryFirstTo zháňa človeka, ktorý bude testovať luxusné veci. To znamená, že mu bude platiť za to, že bude jesť v tých najexkluzívnejších reštauráciách, nosiť najdrahšie oblečenie a dokonca bude testovať tie najlepšie, najluxusnejšie a najdrahšie autá.

„Práca sa na prvý pohľad môže zdať veľmi jednoduchá, ale opak je pravdou,“ prezradil o pozícii zakladateľ stránky VeryFirstTo Marcel Knobil. „Členovia nášho webu sa spoliehajú, že im ukážeme tie najnovšie a zároveň najluxusnejšie veci, a preto hľadáme človeka, ktorý bude prvý, kto ich otestuje,“ povedal Knobil.

Knobil však dodáva, že nehľadajú laika: „Hľadáme človeka, ktorý dokáže rozoznať zvuk motora Bentley od motora Lexusu, ale aj kašmír od bavlny.“

Kandidáti môžu posielať svoje životopisy do 27 septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona