Najlepšia basketbalistka na svete pobozkala súperku, obe dostali trest

NETKY.SK • 30 September 2013, 13:11 • 2 min
Najlepšia basketbalistka na svete pobozkala súperku, obe dostali trest

MINNEAPOLIS - Kurióznu situáciu musel rozlúsknuť rozhodca v prvom zápase finále Západnej konferencie ženskej basketbalovej WNBA medzi Minnesotou a Phoenixom (85:62).

slovakia

left justify in out

Keď eskalovali "strkanice" medzi hviezdami Dianou Taurasiovou a brániacou Seimone Augustusovou, najlepšia hráčka sveta zvolila azda najjemnejšie riešenie situácie - bozk na líce. Arbiter okamžite odpískal obojstrannú osobnú chybu.

"Len som sa snažila byť nežná," podotkla pred novinármi 31-ročná rozohrávačka Taurasiová, po sezóne vo WNBA opora ruského klubu UMMC Jekaterinburg. "Pokiaľ ide o naše spoločné 'tango' s Dianou, ktoré sme predviedli: vždy tvrdím, že len túžila aspoň po kúsku mojej lahodnosti," vtipkovala po víťaznom zápase Augustusová, Slovák Zdeno Zubák, ktorý na tohtoročných majstrovstvách Európy žien vo Francúzsku rozhodoval v piatich zápasoch, označil arbitrovo riešenie za jediné správne. "Hráčkam nemohol odpískať technickú chybu, keďže tá nie je spôsobená kontaktom. Bola to ošemetná situácia, s ktorou som sa doteraz nestretol. Zažil som potľapkanie, aj pusu na ruku, ale bozk na líce ešte nie," poznamenal 37-ročný arbiter. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies