Najlepší tím v NBA vyskladal Bufford

NETKY.SK • 8 Máj 2014, 08:30 • 2 min
Najlepší tím v NBA vyskladal Bufford

NEW YORK - Generálny manažér Robert Canterbury "R. C." Buford zo San Antonia bol spomedzi všetkých funkcionárov v tridsiatich kluboch NBA najúspešnejší a od vedenia súťaže si vyslúžil ocenenie za svoju prácu.

slovakia

left justify in out

Ním zostavený káder priviedol tréner Gregg Popovich k triumfu v základnej časti sezóny 2013/2014 zásluhou 62 víťazstiev v 82 stretnutiach.

 

"Som nesmierne šťastný za RC Buforda, že získal túto cenu, ktorá je absolútne zaslúžená a nárokoval si na ňu už dávno. Z jeho znalosti pravidiel, odbornej stránky a pozorného oka na talenty ťaží organizácia Spurs už dlhé roky. Je pre mňa osobným potešením pracovať po jeho boku," nadchýnal sa Popovich. 

 

Vlani sa z ocenenia NBA Executive of the Year tešil Nigérijčan Masai Ujiri, ktorý sa ako generálny manažér postaral o vzostup Denveru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies