Najlepší strelec MS 2014 posilní Bayern

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 14:52 • 2 min
Najlepší strelec MS 2014 posilní Bayern

MNÍCHOV - Nemecký futbalový šampión FC Bayern Mníchov bude mať najbližšie dve sezóny k dispozícii Jamesa Rodrígueza. Najlepší strelec svetového šampionátu spred troch rokov prichádza do bavorského veľkoklubu na výslovné želanie trénera Carla Ancelottiho.

slovakia

left justify in out

Bayern získal kolumbijského ofenzívneho hráča na dvojročné hosťovanie z Realu Madrid, súčasťou dohody je aj opcia na prestup.

"Sme veľmi radi, že sa nám podarilo zrealizovať tento transfer. Angažovanie Jamesa si veľmi želal kouč Ancelotti, keďže obaja úspešne spolupracovali aj v Madride. James je univerzálny hráč využiteľný na viacerých postoch. Je strelecky nebezpečný, dokáže pripraviť gólové pozície spoluhráčom a skvele zahráva štandardné situácie. Jeho príchodom sme nepochybne zvýšili kvalitu nášho kádra," uviedol šéf predstavenstva Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

Od stredy 26-ročný Kolumbijčan odohral svoju najlepšiu sezónu v drese Realu v sezóne 2014/2015, keď pod Ancelottiho vedením nastúpil v 46 súťažných stretnutiach a dosiahol v nich 17 gólov a 18 asistencií.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies