Najlepší strelec Dunajskej má odlomený kus chrupavky v kolene

NETKY.SK • 28 Február 2015, 15:09 • 2 min
Najlepší strelec Dunajskej má odlomený kus chrupavky v kolene

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalistom Dunajskej Stredy bude v úvode jarnej časti Fortuna ligy 2014/2015 chýbať ich najlepší strelec - útočník Pavol Jurčo.

slovakia

left justify in out

Ako informovala oficiálna internetová stránka FC DAC 1904, urastený 29-ročný útočník si na utorkovom tréningu poranil koleno pri zrážke s brankárom Andrejom Perneckým. Od futbalu si rodák z Levoče oddýchne približne tri týždne.


"Zrazili sme sa kolenami. Na druhý deň som mal celé ľavé opuchnuté. V stredu som absolvoval magnetickú rezonanciu, ktorá potvrdila odlomený kus chrupavky. Krížne a bočné väzy sú, našťastie, v poriadku," povedal Jurčo. Prešovský lekár Jacko sa rozhodol pre konzervatívnu liečbu, dostal ortézu a absolvoval odľahčovaciu punkciu kolena. Bolesť v jeho kolene ustúpila. "Priznávam, v prvom momente som sa zľakol. 'Béla' Horváth bol po podobnom zranení dva mesiace mimo. Našťastie, u mňa je to menej závažné. Momentálne oddychujem u svokrovcov, ľadujem si koleno. Je nepríjemné zraniť sa tesne pred štartom súťaže, ale čo už narobím. Na úvod sezóny som sa veľmi tešil," povzdychol si Pavol Jurčo, ktorý v jesennej časti Fortuna ligy nastrieľal štyri góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies