Najlepší strelec Columbusu dostal lukratívnu ponuku od CSKA

NETKY.SK • 21 September 2014, 11:05 • 2 min
Najlepší strelec Columbusu dostal lukratívnu ponuku od CSKA

COLUMBUS - Najlepší strelec klubu zámorskej hokejovej NHL Columbus Blue Jackets v minulej sezóne 2013/2014 Ryan Johansen je stále v zámorí bez zmluvy a na stole má lukratívnu ponuku z CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

Johansen je momentálne obmedzeným voľným hráčom a s Blue Jackets sa nevie dohodnúť na novom kontrakte. Podľa zámorských médií by mohol 22-ročný Kanaďan dostať v CSKA 5 miliónov dolárov.

 

Johansen je momentálne vo Vancouveri, kde čaká na ďalší vývoj situácie. Od Blue Jackets žiada ročný plat 7 miliónov dolárov, klub mu ponúka menej. V hre sú zo strany manažmentu tri varianty - zmluva na dva roky na 6 miliónov eur, na šesť rokov na 32 miliónov USD či osem rokov na 46 miliónov. Vedenie Columbusu mladíkovi oznámilo, že kým nepodpíše nový kontrakt, musí si zbaliť veci a opustiť šatňu tímu. Správu priniesli portál TSN a web championat.com. 

 

Johansen nazbieral v ročníku 2013/2014 v základnej časti 63 kanadských bodov za 33 gólov a 30 asistencií. V play-off v šiestich zápasoch skóroval dvakrát a štyrikrát asistoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona